Si daca am deja site ?

Si daca am deja site ?

Depinde de cat de bine este realizat. Puteti sa aveti site de cativa ani dar sa fie foarte bine realizat si sa fie in continuare benefic pentru firma dvs. fara sa fie nevoie sa umblati la el sau puteti sa aveti site de doar cateva zile, deabea sa il fi achitat unei firme de web design, dar sa nu fie deloc util firmei.

Promovarea unui site construit fara sa se tina cont de obiectivele de marketing este intotdeauna o pierdere de timp si bani.

Un design profesional al site-ului imbunatateste imaginea companiei, imbunatateste experienta posibilor clienti si ajuta la cresterea ratei de conversie: mai multe vanzari, contactari si cereri de oferta.

Analizam fiecare site dintr-o perspectiva de marketing si proiectam site-uri care tin cont de viziunea si obiectivele companiei si de publicul tinta.
Luam in calcul tot ce este necesar pentru cea mai buna optimizare pentru motoarele de cautare, astfel incat sa aveti ocazia sa va prezentati oferta dvs. posibililor clienti fara costuri aditionale.

Refacerea unui site intr-un mod profesional duce la imbunatatirea imaginii companiei, a experientei vizitatorilor pe site, creste numarul de contactari, vanzari sau cereri de oferta.

Recomandam refacerea site-ului dvs. daca are un design invechit si nu are credibilitate, navigarea este dificila, nu mai corespunde cu imaginea companiei sau nu are vanzari.

Daca doriti sa aflati starea site-ul dvs. actual ne puteti contacta pentru a beneficia de o evaluare gratuita.

Poti citi si ultimul articol adaugat: Despre pozitiile pe Google - Partea a 2-a

sau revino la pagina principala a blogului